Film & Foto

Förmedla buskap och känsla med rörligt material

Vi är övertygade om att film och foto kan förmedla en känsla tydligare än någon annan form av marknadsföring. Förutom att rörligt material rör upp känslor hos mottagaren, så bidrar det dessutom med engagemang som du behöver för att få ut ditt budskap. Statistiken som stödjer beslutet att inkludera rörligt material i din marknadskommunikation kan säkerligen lindas många varv runt jorden. Film är helt enkelt väsentligt i alla typer av kundresor och tillsammans med statiska bilder kan upplevelser skapas som både du och era kunder sent kommer att glömma.

Hur många av oss här inne har tackat nej till ett erbjudande, klickat ner en hemsida eller skrollat vidare i flöden när vi presenterats för pixliga bilder eller filmer med dålig kvalitet – räck upp en hand. Sådant håller inte vi på med. Vi vet vad som engagerar och vi vet vilken avgörande roll bra filmer och bilder har på företags framgång. Därför erbjuder vi inte bara filmning och fotografering, vi hjälper dig med manus, vi regisserar och vi bearbetar. Vi levererar kompletta paket inom allt som rör film och foto. Vårt erbjudande inom film och foto sträcker sig från enkla porträttbilder till invecklade animeringar och däremellan kan du hitta:

 • Reklamfilm som väcker intresse och nyfikenhet
 • Företagsfilm som visar vilka du är
 • Produktfilm som ökar din konvertering
 • Instruktionsfilm som ökar medvetenheten kring dina produkter
 • Musikvideo som ger liv till dina textrader
 • Animering som presenterar det som inte finns

 • Behöver du hjälp med något av ovanstående, eller något annat som rör grafisk design för den delen, hör av er till oss direkt!

  Kontakta oss

  Vi har alltid en öppen famn för nya kunder så tveka inte på att höra av er.
  Om det så bara för för en kaffe och lite snackelisnack så finns vi at your service!