Webb

Din hemsida är mer än bara en nödvändighet

Webbsidan som du presenterar är ditt ansikte utåt och är i många fall det första en potentiell kund besöker. Det första intrycket bestämmer oftast utfallet och därför är det viktigt att din hemsida presenterar ditt företag precis så som du vill. Håller inte din webb måttet så kvittar det nästan hur serviceinriktad din verksamhet är eller hur långt ditt erbjudande sträcker sig. Användaren stänger ner fönstret lika snabbt som den öppnade det och din höga bounce rate sätter käppar i hjulet för din framgång. Å andra sidan, en hemsida med tilltalande design, användarvänlig struktur, vass copy som matchar kundens sökintention och innehåll som skapar engagemang vinner alltid fighten när en kund behöver någon av tjänsterna du erbjuder.

Vi på Plint bygger användarvänliga sajter utifrån ditt önskemål och dina idéer som anpassa efter sökbarheten på webben. Vi har stor erfarenhet av utveckling, design och SEO vilket innebär att du får hela paketet, om du vill. En hemsidas succé baseras på mer än bara en snygg layout, den behöver också ha byggas mer rätt komponenter och innehålla rätt content för att bli konkurrenskraftig i den enorma digitala världen där alla tävlar mot alla. Inom webb erbjuder vi bland annat:

 • Struktur för enkel navigering och prestation
 • Design som snor uppmärksamheten direkt
 • Programmering som resulterar i nya eller uppdaterade hemsidor
 • Copy som får kunden att fortsätta läsa
 • SEO för rätt innehåll som matchar kundens sökintention
 • Underhåll för att du ska slippa tänka på det själv

 • Behöver du hjälp med något av ovanstående, eller något annat som din hemsida för den delen, hör av er till oss direkt!

  Kontakta oss

  Vi har alltid en öppen famn för nya kunder så tveka inte på att höra av er.
  Om det så bara för för en kaffe och lite snackelisnack så finns vi at your service!