Terranet

SAFETY AT THE BLINK OF AN EYE

Att föra ut abstrakta tekniker och innovationer i ljuset kan vara en utmaning, det är alltid svårt att förstå det vi inte kan se eller ta på. För att förenkla processen och göra Terranets unika erbjudande mer begripligt för allmänheten har vi regisserat och producerat produktfilmer som med noga utvalda vinklar, kommunikation och budskap låter produkten tala för sig själv. Att få det svåra och obegripliga framstå som glasklart genom film är projekt vi gärna tar oss an och resultatet ser ni här nedan.

Plint och Terranet har varit samarbetspartners ett längre tag och projekten vi har slutfört tillsammans har gett fantastiska resultat. Förutom produktfilmer, hjälpte vi även Terranet att sätta sin visuella identitet. Med grafik, färger, rörelse och mallar skapade vi en grafisk profil som går i samma linje som deras avancerade teknikutveckling. För oss är det viktigt att det finns en synergi mellan verksamheten och identiteten som ska spegla företaget, och det lyckades vi verkligen med. Kika in Terranets visuella identitet här!

Terranet - Voxelflow

Terranet - BlinkVision

Om Terranet

Terranet är ett teknikföretag inriktat mot avancerat förarstöd (ADAS) och självkörande fordon. Företaget är stationerat i Lund och i Stuttgart, där de får frodas i alla möjligheter som bara ligger i luften i hjärtat av den europeiska bilindustrin. Terranet har ett mål – att rädda liv i stadstrafiken och de gör detta genom att utveckla banbrytande tekniklösningar som integreras i fordons styrsystem. Tekniklösningarna innefattar sensorer som analyserar och känner av rörande objekt i närheten av fordonet och på så sätt skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägarna. Terranet sitter på en unik, patenterad sensorteknologi som med hjälp av Terranet antikollosionssystem BlincVision, laserskannar vägen och upptäcker objekt upp till tio gånger snabbare och med högre precision än någon annan produkt på marknaden idag. Bakom systemet sitter VoxelFlow, en patenterad mjukvara med avancerad tredimensionell bildanalys av rörliga fordon.

Besök Terranet här!

Liknande projekt och uppdrag

Kontakta oss

Vi har alltid en öppen famn för nya kunder så tveka inte på att höra av er. Om det så bara är för en kaffe och prata idéer så finns vi at your service!