Sociala Medier

Öka din omsättning med sociala medier

Det finns nog ingen som undgått att dem digitala plattformarna har växt i antal de senaste åren. Det växande antalet plattformar har i sin tur gjort att möjligheterna för ett företag att synas, nå en större räckvidd och interagera med kunder har blivit enormt. Sociala mediers första intention, att förenkla kommunikationen mellan privatpersoner, blev snabbt källor för företag att marknadsföra sig på nya sätt. Vilket också krävs i det ständigt föränderliga samhället vi lever i. Idag är sociala medier en central del i företags marknadsföringsstrategi och kan bistå med stor höjning i omsättning och förbättrade kundrelationer, om de sköts på rätt sätt. Har ni inte redan inträtt i världen av sociala medier, så är det dags att satsa. Nu.

Vi på Plint erbjuder tjänster inom Sociala Medier som förbättrar din dialog med dina kunder, ger dig utrymme att synas för en ny publik och visar att du att du hänger med och vet vad som gäller. Precis som med allt annat inom marknadsföring så kräver sociala mediers algoritmer mer än att du bara är aktiv. Du behöver ha rätt innehåll, möta din publiks behov och få dem att interagera med allt som publiceras. Vi kan hjälpa dig med det mesta av detta faktiskt. Bland våra tjänster inom Sociala Medier hittar du:

 • Strategi som hjälper er att fokusera på rätt saker
 • Aktivitetsplan för när, var och hur du ska dela ditt innehåll
 • Contentplan visuell plan för att säkerställa en bra fördelning av innehåll och ett snyggt flöde
 • Innehåll bilder, filmer och text som skapar engagemang
 • Underhåll vi sköter dina sociala kanaler så du slipper tänka på det själv

 • Behöver du hjälp med något av ovanstående, eller något annat som rör grafisk design för den delen, hör av er till oss direkt!

  Kontakta oss

  Vi har alltid en öppen famn för nya kunder så tveka inte på att höra av er.
  Om det så bara för för en kaffe och lite snackelisnack så finns vi at your service!