Standby

WHEN ATTENTION MATTERS

Standby har varit kund hos oss i många år och glada är vi för det! Vi på Plint älskar att sätta tänderna i projekt som kräver både tid och resurser, och eftersom Standby Group består av flera bolag verksamma runt om i Europa är deras visuella identitet är bred och komplex. Vårt samarbete med Standby innehåller allt från årliga uppdateringar av den grafiska manualen, till mindre produktfilmer, till större filmproduktioner med inspelning runt om i hela Europa. Förutom grafik och film, fotar vi produkt- och företagsbilder, designar förpackningar, skapar annonser och hjälper till med content. Vi fungerar som Standby’s förlängda arm simpelt sammanfattat och stöttar dem i alla former av marknadsföring.

Nedan hittar ni produktfilmer för några av Standby’s olika produkter. Att med ord förklara hur tekniker fungerar och vilken effekt de har kan vara svårt för både tillverkaren att beskriva och för läsaren att förstå. Därför har vi producerat produktfilmer för att på ett enkelt men pedagogiskt sätt visa hur Standby’s produkter fungerar, hur de används in action och varför de ligger på topp i marknaden.

Standby - Lightbar White Amber

Standby - Display Switch

Standby - L56 2C Lamp Dual Colour

Om standby

Standby har sitt säte i Trollhättan och verkar idag som helhetsleverantör av ljus-, ljud- och styrsystem åt utrycknings- och kommersiella fordon. Tack vare deras egen utvecklingsenhet och deras eget försäljningsteam är de idag marknadsledande systemleverantör i Europa.  Med ett hängivet team och en ständig strävan efter förbättring och förenkling, lyckas Standby gång på gång leverera innovativa produkter och lösningar som gör det lättare för utryckningsfordon att ta sig fram och säkerställa en hög säkerhet på våra vägar. Standby har bevisat sig vara eldsjälar i branschen och därmed fått ryktet om att vara en pålitlig och effektiv partner.

Besök Standby här!

Liknande projekt och uppdrag

Kontakta oss

Vi har alltid en öppen famn för nya kunder så tveka inte på att höra av er. Om det så bara är för en kaffe och prata idéer så finns vi at your service!