Hakab Mark & Entreprenad

VI HJÄLPER DIG MED EN STABIL GRUND

För att ständigt hålla sig relevant i en konkurrenskraftig bransch så är det inte bara det faktiska jobbet som behöver hållas uppdaterat, en identitet som är up-to-date blir också nödvändigt. Med många år på nacken så var det dags för Hakabs visuella identitet att få sig ett litet lyft, och vi fick äran att hjälpa till. Deras befintliga profil fick sig en totalrenovering med ny logga, symbol, piktogram, branding, arbetskläder, visitkort och allt annat som hör till ett företags grafiska identitet. All produktion sammanställdes i en gedigen grafisk manual och toppades med en ny hemsida och ett inträde i världen av sociala kanaler. Idag driver vi Hakabs sociala kanaler och ansvarar för allt från produktion till publicering till analysering. Förutom detta agerar vi fotografer för Hakab och ser till att hemsidan alltid är uppdaterad med ny information.

Vi har tagit ett helhetsgrepp över Hakabs marknadsföring där vi håller i stafettpinnen för allt som rör grafik, foto, film, webb och SoMe, och det tycker vi är väldigt roligt. Vi ser framemot ett tätt samarbete i många år till tillsammans med Hakab där möjligheterna för utveckling är gränslösa.

Om HAKAB

Hakab har arbetat som lokala samhällsbyggare i nästan 40år och är verksamma främst inom Trestadregionen. Behöver du någonsin hjälp med något inom mark och anläggning, så är det Hakab du ringer! Oavsett om det innebär att bygga en stabil grund för ett husbygge, finplanering, marksanering eller vatten- och avloppsförnyelse så finns Hakab till ditt förogande. Det lokala perspektivet i Hakabs verksamhet är en viktig byggsten för att skapa trygghet för deras kunder genom att alltid finnas nära till hands. Tack vara deras lokala närvaro kan de även säkerställa att arbetsprocessen är hållbar hela vägen, samt stötta lokala företag vid behovet av samarbeten. Med en ständig nyfikenhet ligger Hakab i framkant gällande deras erbjudande på marknaden för att alltid sätta kunden och dess behov i första hand.

Besök hakab här och glöm inte följa deras sociala kanaler.

Kontakta oss

Vi har alltid en öppen famn för nya kunder så tveka inte på att höra av er. Om det så bara är för en kaffe och prata idéer så finns vi at your service!