ERA Sweden

Bättre än igår, bättre än andra.

Med tanke på att vi är lokaliserade i Trollhättan, fastighetsförmedlarnas mecka, är det föga förvånande att vi samarbetar med några utav dem. En av dessa är otroliga ERA Sweden som har kontor både i Trollhättan och Vänersborg. Vårt samarbete med ERA går långt tillbaka i tiden och har mestadels handlat om foto, men i somras tog vi samarbetet till nya höjder. Tillsammans genomförde vi en stor filmproduktion med syfte att locka både nya kunder och nya franchisetagare.

Syftet med denna film utgick från önskan att stärka ERAs varumärke och konceptet tog fäste i att på ett emotionellt sätt lyfta fram vad ERA faktiskt förmedlar. Mäklaryrket kan ibland framstå som säljigt och ytligt, men det är inte alltid så. ERA är ödmjuka mot det faktum att deras jobb är någon annans hem och den genuina vetskapen gör att en erfarenhet tillsammans med ERA, blir en känslomässig erfarenhet som lämnar avtryck. Både på kunden och mäklaren. Drivet i ERA har spelat en stor roll i deras framgång och denna film ger liv åt deras tagline ”bättre än igår, bättre än andra”. ERA är ett dynamiskt företag som aldrig nöjer sig, som vill bli bättre för varje dag, som BLIR bättre för varje dag. ERA är lokala, globala och personliga och dessa egenskaper går att plocka ut ur denna film. Mission completed. Välkommen till ERA.

ERA Sweden - Reklamfilm

Om ERA Sweden

ERA är en internationell fastighetsmäklarkedja som har omkring 1100 kontor fördelat på 35 länder. Med stort fokus på teknik, utbildning och kundvård är ERA en av de ledande mäklarkedjorna i världen. De är dessutom en av de snabbast växande kedjorna i världen – mycket tack vare deras unika franchisekoncept. ERA arbetar enligt affärsmodellen att varje kontor drivs av sin egen franchisetagare, vilket innebär att varje kontor har utrymme att skräddarsy sin egen mäklarfirma. Utifrån centrala riktlinjer och mål, får varje franchisetagare ansvara för och utveckla sitt eget kontor till att bli den bästa fastighetsförmedlaren just där, i den staden det aktuella ERA-kontoret är placerat. Tillsammans utgör ERA 33000 fastighetsmäklare som besitter lokal närvaro, global erfarenhet och personlig mäklartjänst, och som ger varje hem det de förtjänar.

Besök ERA Sweden här!

Kontakta oss

Vi har alltid en öppen famn för nya kunder så tveka inte på att höra av er. Om det så bara är för en kaffe och prata idéer så finns vi at your service!