Terranet

Visuell identitet

Smart, snabbt och korrekt i realtid

Terranet grundandes 2004 och har sedan 2018 varit inriktade mot avancerat förarstöd (ADAS) och självkörande fordon. Det vill säga att Terranet utvecklar avancerad teknologi som integreras i fordon med ett enda mål – att rädda liv på vägarna. Med ett sådant tydligt verksamhetsmål, blir det också viktigt att förmedla en tydlig visuell identitet. 2021 lanserades Terranets nya tech-inspirerade identitet signerad Plint Marketing. Den visuella identiteten sammanfattades i en grafisk manual som innehöll logotyp, symbol, typsnitt, färger, bildmanér och grafiska presentationsmallar som i gemensam användning hjälper Terranet att ta en starkare position på marknaden. Denna grafiska manual har precis som Terranet ett enda mål – att göra det enkelt för Terranet att ge ett enhetligt intryck som speglar deras vision, mission och syfte.

Plint och Terranet har varit samarbetspartners ett längre tag och projekten vi har slutfört tillsammans har gett fantastiska resultat. Förutom att ta fram deras visuella identitet, hjälper vi Terranet med att producera produktfilmer för att på ett simpelt men tydligt sätt visa varför deras unika innovationer behövs på marknaden. Att förklara hur en produkt, som varken syns eller går att ta på, fungerar är en utmaning men med en tydlig vision, ett dedikerat team och tätt samarbete ser vi alltid till att leverera bästa möjliga resultat. Klicka här för att se våra filmproduktioner för Terranet och för att lära dig mer om hur deras tekniker fungerar.

Om Terranet

Terranet är ett teknikföretag inriktat mot avancerat förarstöd (ADAS) och självkörande fordon. Företaget är stationerat i Lund och i Stuttgart, där de får frodas i alla möjligheter som bara ligger i luften i hjärtat av den europeiska bilindustrin. Terranet har ett mål – att rädda liv i stadstrafiken och de gör detta genom att utveckla banbrytande tekniklösningar som integreras i fordons styrsystem. Tekniklösningarna innefattar sensorer som analyserar och känner av rörande objekt i närheten av fordonet och på så sätt skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägarna. Terranet sitter på en unik, patenterad sensorteknologi som med hjälp av Terranets antikollosionssystem BlincVision, laserskannar vägen och upptäcker objekt upp till tio gånger snabbare och med högre precision än någon annan produkt på marknaden idag. Bakom systemet sitter VoxelFlow, en patenterad mjukvara med avancerad tredimensionell bildanalys av rörliga fordon.

Besök Terranet här!