Standby

produktfilm

when attention matters

Standby har varit kund hos oss i många år och glada är vi för det! Vi på Plint älskar att sätta tänderna i projekt som kräver både tid och resurser, och eftersom Standby Group består av flera bolag verksamma runt om i Europa är deras visuella identitet är bred och komplex. Vårt samarbete med Standby innehåller allt från årliga uppdateringar av den grafiska manualen, till mindre produktfilmer, till större filmproduktioner med inspelning runt om i hela Europa. Förutom grafik och film, fotar vi produkt- och företagsbilder, designar förpackningar, skapar annonser och hjälper till med content. Vi fungerar som Standby’s förlängda arm simpelt sammanfattat och stöttar dem i alla former av marknadsföring.

Som nämnt ovan, tillverkar Standby en rad olika innovativa produkter och lösningar som ni kan lära er mer om i nedan produktvideor. Deras banbrytande teknologier är ett resultat av en välutrustad utvecklingsenhet där experiment och nya ideér avlöser varandra. Här presenteras tre olika produkter som på olika sätt bidrar till en enklare arbetsprocess för dem som kör våra utryckningsfordon. Vill du också förstå hur Standby verkar och ser på utvecklingen i företaget kan du klicka här för att se Standby företagsfilm. Filmen syftar till att med en tydlig och detaljerad röd tråd lyfta fram Standbys starka budskap.

produktfilm Lamp Dual colour - Standby

Produktfilm Vega Lightbar - Standby

Produktfilm CSDS - Standby

Om Standby

Standby har sitt säte i Trollhättan och verkar idag som helhetsleverantör av ljus-, ljud- och styrsystem åt utrycknings- och kommersiella fordon. Tack vare deras egen utvecklingsenhet och deras eget försäljningsteam är de idag marknadsledande systemleverantör i Europa. Med ett hängivet team och en ständig strävan efter förbättring och förenkling, lyckas Standby gång på gång leverera innovativa produkter och lösningar som gör det lättare för utryckningsfordon att ta sig fram och säkerställa en hög säkerhet på våra vägar. Standby har bevisat sig vara eldsjälar i branschen och därmed fått ryktet om att vara en pålitlig och effektiv partner.

Besök Standby här!