Hakab Mark & Entreprenad

Visuell identitet

Vi hjälper dig med en stabil grund

För att ständigt hålla sig relevant i en konkurrenskraftig bransch så är det inte bara det faktiska jobbet som behöver hållas uppdaterat, en identitet som är up-to-date blir också nödvändigt. Efter många aktiva år så var det dags för Hakabs visuella identitet att få sig ett lyft, och vi fick äran att hjälpa till. Deras befintliga profil fick sig en totalrenovering med ny logga, symbol, piktogram, branding, arbetskläder, visitkort och allt annat som hör till ett företags grafiska identitet. All produktion sammanställdes i en gedigen grafisk manual och toppades med en ny hemsida och ett inträde i världen av sociala kanaler. Idag driver vi på Plint Hakabs sociala kanaler och ansvarar för allt från produktion, till publicering, till analysering. Förutom detta agerar vi fotografer för Hakab och ser till att hemsidan alltid är uppdaterad med ny information.

Vi har tagit ett helhetsgrepp över Hakabs marknadsföring där vi håller i stafettpinnen för allt som rör grafik, foto, film, webb och SoMe, och det tycker vi är väldigt roligt. Vi ser framemot ett tätt samarbete i många år till tillsammans med Hakab där möjligheterna för utveckling är gränslös.

Om HAKAB

Hakab har arbetat som lokala samhällsbyggare i nästan 40 år och är verksamma främst inom Trestadregionen. Skulle du behöva hjälp med något inom mark och anläggning, så är det Hakab du ringer. Oavsett om det innefattar att bygga en stabil grund för ett husbygge, finplanering, marksanering eller vatten- och avloppsförnyelse så finns Hakab till ditt förfogande. Det lokala perspektivet i Hakabs verksamhet är en viktig byggsten och skapar trygghet för deras kunder genom att de alltid finnas nära till hands. Tack vare deras lokala närvaro kan de även säkerställa att arbetsprocessen är hållbar hela vägen och genom att använda de lokala resurser som finns i närområdet, stöttar Hakab företagandet inom Trestad. Med en ständig nyfikenhet på omvärlden ligger Hakab i framkant gällande deras erbjudande på marknaden för att alltid sätta kunden och dess behov i första hand.

Besök Hakab här och glöm inte följa deras sociala kanaler: